The Conference - Exploring complexity in a digital world!

18 augusti, 2015 - 09:00 - 19 augusti, 2015 - 16:00

The Conference - Exploring complexity in a digital world!

Varje år i augusti kickstartar vi hösten med ett riktigt fyrverkeri: The Conference. Två dagars konferens i världsklass på tema Human Behavior, New Technology och Make it Happen på Slagthuset i Malmö. 1000 deltagare och 50 talare från hela världen samlas för att prata om den digitala utvecklingen, hur ny teknik driver den framåt och hur vi ser till att den sker i linje med mänskliga värderingar, rättigheter och behov.

I talarlistan syns bl.a. Suleiman Bakhit, jordansk serietecknare som skapar alternativa narrativ till IS hjältehistorier och Kate Darlin, MIT-forskare som är expert på robotetik. Vi kommer att avhandla ämnen som "The Future of Work", "Speed and Timing", "Choice and Decision Making" och "Methods to get through the noise".
Se hela programmet här >>

Som medlem i Media Evolution köper du alltid The Conference-biljett till bästa pris. Saknar du biljettlänken, maila cecilia [at] mediaevolution [dot] se så skickar hon över den.

THE WEEK - 17-21 Augusti
Förutom en kick-ass konferens anordnar vi och våra vänner i communityt en uppsjö av grymma event som workshops, masterclasses, seminarier och andra festligheter. Till dessa behövs ingen The Conference-biljett, mycket är dessutom gratis och vem som helst kan anmäla sig. Först till kvarn! Se alla Side Events här >>

Ses i Augusti!