Världens Bästa After Work med Tactel & Swedbank

21 augusti, 2015 - 17:00 - 22:00

YAY! Nu är vi tillbaka med premiär och avslutning på samma gång. Höstterminens första Världens Bästa After Work är också slutet på The Conference-veckan. För värdskapet står Swedbank och Tactel som bjuder på både föreläsning om Diginomics, kalla drycker, grym musik och världens bästa sällskap. Det är ju ni liksom.

Föreläsning 16:00 Diginomics - nya ekonomiska drivkrafter.
Digitaliseringen är en genomgripande omvandling vars effekter påverkar svensk ekonomi mer än andra jämförbara länder. Fysiska varor blir digitala tjänster, och marginalkostnaderna för kopiering och distribution går mot noll. Detta påverkar svensk ekonomi i grunden; tillväxt, arbetsmarknaden och inflation. De potentiella produktivitetsvinsterna är enorma, men data tyder på att Sverige inte fullt ut drar nytta av denna potential. Hur ska Sverige kunna ligga i framkant och dra nytt av digitaliseringens möjligheter?

> Tactel är ett människo-centrerat innovations- och teknikföretag i Malmö och Stockholm som arbetar med design och utveckling av digitala tjänster inom bl.a Internet of Things, TV Everywhere och flygindustrin. De utvecklar bland annat Swedbanks mobila banksvit och vann 2014 titeln Sveriges bäste mobilutvecklare.

> Swedbank är en modern bank med rötterna tryggt förankrade i den svenska sparbankshistorien. Vårt lokala engagemang är viktigt för oss och vi stödjer och främjar aktiviteter som är positiva för Malmö och alla som bor här. En bank för dig. Nära dig.

Vad: Världens Bästa After Work
Värd: Tactel & Swedbank
Föreläsning kl 16 - mer info kommer!
När: Fredagen 21/8
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Snacks: Ja!
Dryck: Oh ja!
Mat: Absolut!
Anmälan: Tacka ja här på Facebook.
Vem får komma:ALLA

Varmt välkomna tillbaka allesammans!

Kärlek från Swedbank, Tactel, Media Evolution, Media Evolution City och Restaurang M.E.C.K.!