HBG TALKS - Snacka om Näringsliv 2015

7 oktober, 2015 - 09:00 - 17:00

Under en fullmatad dag 7 oktober hyllar vi livet och näringen i näringslivet med evenemanget Hbg Talks. Du kan lyssna på talare, boka en walkie talkie och följa debatter. Från varje programpunkt får du med dig nya kunskaper, insikter och erfarenheter. Välkommen till en dag fylld av mycket snack. Och ännu mer verkstad.

I år fyller Näringslivsdagarna i Helsingborg 25 år. Då byter vi namn, skepnad och attityd. Vi blir Hbg Talks! Helsingborgsregionen är en plats för människor och företag som vill utvecklas. Och det är i mötet mellan människor som saker verkligen händer. Därför är det dags att vi börjar snacka med varandra på riktigt. Hbg Talks inspirerar till samverkan och utbyte. Du som företagsrepresentant får med dig något som du direkt och konkret kan använda i ditt arbete.

Häng med på en engagerande och givande dag där vi snackar näringsliv på ett helt nytt sätt – med möten, utbyte och dialog i fokus. Välkommen till Hbg Talks – Det händer nu!

HBG TALKS – HELSINGBORG ARENA 7/10

I samband med Hbg Talks, mellan 7-9 oktober sker ett antal andra events med koppling till näringslivet i regionen, Side Talks. Bl a arrangerar Media Evolution Världens Bästa After Work.