MyMorning Mynewsdesk – frukostföreläsning med 8till5

16 juni, 2015 - 07:30 - 09:00

Välkommen till MyMorning i Malmö – frukostföreläsning med 8till5

Att bygga relationer med media anser många är nyckeln till bra PR, men hur ser egentligen vardagen ut för en modern journalist. Vi träffar HD-Sydsvenskans innovationschef Tomas de Souza samt journalisterna Kajsa-Stina Kallin och Fredrik Norrlid från 8till5 för att få en inblick i deras arbete och utmaningar.

8till5 är HD-Sydsvenskans digitala satsning som tar pulsen på det skånska näringslivet och rapporterar om viktiga händelser som påverkar vardagen för skånska företagsledare, deras nyckelmedarbetare och företagens intressenter.

8till5 lanserades i november 2014 och ambitionen är att bidra till att stärka det skånska näringslivet ytterligare genom initierad bevakning och uppmärksammande av de företag som är motorn i Skånes utveckling.

Antalet platser är begränsade och anmälan krävs. Anmäl dig till emelie [dot] axen [at] mynewsdesk [dot] com för att säkra din plats.

Praktikaliteter
När: Tisdagen den 16/6, kl. 7.30 - 9.00
Var: Utbildningsrummet på Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A i Malmö.
Hur: Vi hälsar välkomna med mingel och kl. 8.00 startar 8till5 sin föreläsning. Det finns sedan tid för eventuella frågor och mer mingel efteråt.
Anmälan: se ovan
Mer om MynewsdeskLäs här!