Världens Bästa Morgon med Spoon om Content Marketing & Framtidens film

1 september, 2015 - 08:00 - 09:30

Världens Bästa Morgon med Spoon

Välkommen till ett frukostseminarium med Spoon där du kommer att bli inspirerad om vad som händer i filmens värld framöver, och hur du kan nyttja content marketing i detta! Case såsom exempelvis Volvo vs Koenigsegg kommer att lyftas fram och diskussionerna kommer efter denna morgon gå varma.

Rörlig bild är utan tvekan den typ av innehåll som växer snabbast just nu. Från små korta filmsnuttar på Vine och Instagram till direktsändningar via Periscope och påkostade Youtubekanaler. 2016 kommer 55 procent av trafiken på internet bestå av rörlig bild och allt fler företag väljer nu att skapa rörligt innehåll som engagerar mottagaren och stärker affären.

Under en knapp timma berättar vi om trender, format, tekniker och vad som gör att du lyckas med content marketing i rörlig form. Dessutom visar vi exempel på rörligt innehåll från företag som Volvo Trucks, Nicorette, Patagonia och Intel.

För dig som: Är intresserad av rörlig bild. Den typ av innehåll som växer snabbast just nu.
Detta får du: Inspirerande frukostseminarium om content marketing och framtidens TV. Vi bjuder på frukost, ny kunskap och spännande case samt möjlighet att diskutera med oss på Spoon
Detta tar du med dig: Trender och insikter samt hur du kan beröra och engagera med rörlig bild.

På plats från Spoon:
Lina Skavenstedt, redaktör (talare)
Merete Pokorny, kundansvarig (talare)
Lisa Lundqvist, ansvarig Malmö
Johan Sjöberg, affärsutveckling

Om Spoon:
Spoon är en contentbyrå. Vi ger varumärken en röst genom att hjälpa våra uppdragsgivare att berätta verkliga historier som når ut, berör och engagerar. Vi arbetar i alla kanaler och är noga med att vårt arbete ger mätbara effekter. Läs mer om företaget här .

PRAKTIKALITETER
Vad: Världens Bästa Morgon med vårt medlemsföretag Spoon.
När: tisdag 1 september 2015 kl 08:00-09:30
Var:: Media Evolution City, Malmö
Anmälan: yes, här! Fullsatt - om du vill ställa dig på kölista? Maila johan [dot] sjoberg [at] spoon [dot] se för att få en plats vid eventuellt avhopp.
Facebookevent - yes, här!
Frukost serveras från 8:00 och föreläsningen startar 08:30.

Världens Bästa Morgon riktar sig till Media Evolutions medlemmar, särskilt inbjudna och gäster som bjuds in av värdföretaget.

Varmt välkomna!