040x040

20 augusti, 2015 - 09:00 - 21 augusti, 2015 - 22:00

Nu välkomnar vi gänget från Hamburg till Malmö med massor av arrangemang i två dagar!

040x040 är en satsning för att öka samarbeten mellan Malmö och Hamburg och en brobryggare för kreativt utbyte mellan innovatörer och kreatörer.

Programmet för 040x040 i Malmö börjar nu att bli klart, ännu arbetar vi med detaljerna för att få allt att rulla som det ska under torsdag och fredag nästa vecka.

Vi kommer att få träffa Hövding, prata med Julieta Talavera & Joshua Ng om Creative Social Innovation, gå på Word Punch, ha UX frukost med Hamed Yahyaei & Foo Café mfl, besöka SVT och STUDIO Malmö som nu växer fram. Sedan avslutar vi det hela med Världens Bästa After Work på Media Evolution City. Ett detaljerat program kommer snart på 040x040 siten.

Så missade du att fixa en biljett till The Conference, så passa på att vara med på 040x040 och medverka du med - join now! Som medlem i Media Evolution får du en extra bra deal vid registrering, se här!