MÅNADSTEMA NOVEMBER: CRAFT OF DATA

1 november, 2015 - 00:00 - 30 november, 2015 - 00:00

I november har vi ”The Craft of Data” som månadstema. Vi vet att flera av våra medlemsföretag har en hel del data, som de ser möjlighet att göra något nytt utifrån. Och vi har också många medlemmar som är experter på att skapa nya lösningar baserat på existerande data. Därför passar vi på att slå på stort och fylla en hel månad med aktiviteter där the data möter the crafters.

Vi samlar alla på oss massor av data hela dagarna, hur mycket du rör dig, bilder, vad du gör om dagarna, vilka du mailar, vad dina kunder vill ha, vad dina kunder söker på och så vidare. Men vad ska vi ha all denna data till som samlas på hög? Kan vi använda den på bra sätt till något nyttigt?

The craft of november.

Events:
Nordic e-Commerce summit 4-5 november i Mamlö

Den 3 e - Digitala strategier för kulturen
Vad kan en digital strategi innehålla och innebära? Vi bjuder in till seminarium och workshop med fokus på hur den data som kulturen har, kan bli bästa tillgång för att skapa nya lösningar. Läs & anmäl dig här.

Fredag 6 e - Are you ready to drop your institutional ego?
Med avstamp i Andie Nordgrens tal från The Conference leder Hyper Island en workshop kring organisationers inställning till sina kunder. Läs mer och anmäl dig här.

Tisdag 10 e - Världens Bästa Morgon om content marketing
Kom på fin frukost, goda samtal och nätverkande i communityt. Spoon delar med sig av insikter och trender i content marketing. Vad gäller idag? Vad blir viktigast imorgon? Läs mer och anmäl ditt intresse här.

Torsdag 12 e - Bubbelfrukost med Move Managemant
Facilitering är en nyckelkompetens för alla som jobbar med människor. Var med på Move Managements bubbelfrukost och vi lovar att det bjuds frikostigt på tips och inspiration om mötesfacilitering! Anmäl dig här.

Fredag 13 e - Apple in Business
En heldag om Apple in business och Apple Management. Föreläsningar och workshops för dig som har behov av att hantera och förbereda iOS eller MacOS enheter centralt i verksamheten.

Fredag 13 e - Världens Bästa After Work
Kom och fira arbetsveckans slut på Media Evolution City! Apple in Business bjussar på öppen föreläsning kl 16 och därefter öl, musik och massor av trevligheter.

Onsdag 18 e - Hur tar vi den digitala strategin till handling?
Tillsammans med Kultur Skåne fokuserar vi på hur kulturverksamhets digitala strategi kan leda till handling. Med digitala expertiser på plats utvecklas svaren som leder verksamheterna framåt.

Fredag 27 e - Världens Bästa After Work med CSR i fokus
Grant Thornton är värd och bjuder in till en öppen föreläsning kl 16 där CSR står i fokus. Musiken drar igång kl 17 och samtidigt öppnas baren för umgänge och ett skönt avslut på arbetsveckan.

Omvärldsbevakning:
Juliette Melton på The Conference 2015 om hur man kan använda data i ditt arbete och strategist.

Partikommunikation på Facebook, Twitter och Instagram – oktober 2015
Samlandet av data på sociala medier under en månad.