Världens Bästa After Work med Hbg Talks!

7 oktober, 2015 - 17:00 - 21:00

Världens Bästa After Work kommer återigen till Helsingborg! Sist vi träffades var på Mindpark och nu är det dags för Hbg Talks! Det kommer bli superkul och tillsammans bjussar vi på kalla drycker, grym musik och bästa, bästa sällskapet. Kom bara kom!

Afterworken drar igång direkt efter Hbg Talks i foajén på Helsingborg Arena. Alla är välkomna, deltagare eller inte. Så passa på att ta med dig dina kollegor, vänner, familj, svärföräldrar eller annan bekant. The more the merrier, ingen tvekan om den saken.

Praktikaliteter
Vad: Världens Bästa After Work med Hbg Talks
Var: Helsingborgs Arena
När: 7/10 kl. 17:00
Snacks: Ja!
Dryck: Ja!
Mat: Absolut! Finns att köpa.
Kvällens DJ: Rob Love med vänner.
Anmälan: Tacka JA på facebook.

Varmt välkommen önskar vi från Media Evolution och Hbg Talks.