MÅNADSTEMA I OKTOBER: Connecting with culture

2 oktober, 2015 - 00:00 - 1 november, 2015 - 00:00

Under oktober kommer vi bl a att arbeta med Kultur Skåne för att stödja att deras institutioner har digitala agendor och planer för framtiden. Vi kommer göra frukostseminarium och workshops kring data och content. I dessa aktiviteter kopplar vi ihop kultur med våra medlemmar, för det är ju ni som kan det arbetet, för vi utgör bara plattformen för att ni ska kunna träffas.

Vi åker till Helsingborg och firar av Hbg Talks med ett VBAW. Sex talare, inom ämnena digitalisering, kommunikation och mångfald som konkurrensmedel, står på programmet under dagen påHbg Talks den 7 oktober.

Att lyssna på:
Nina Persson & Oskar Humlebo - LOVEFOOL på The Conference 2015

Events:
Världens Bästa Morgon med Kultur Skåne (30/9)
Kulturmässan på Slagthuset (5/10)
Seminarium & workshop: Digital strategi: varför, vad & hur?t (6/10)
VBAW i Helsingborg Hbg Talk (7/10)
Framtidens näringar pitchar för framtiden! (22/10)