Internationalisering genom digitala affärer

18 september, 2015 - 07:45 - 11:00

Business Sweden och Helsingborgs stad i samarbete med Tillväxtverket bjuder in till inspirerande frukostseminarium.
Digitaliseringen effektiviserar och internationaliserar tjänster och produkter som tidigare var lokala. Utvecklingen av digital teknik har gått i rasande takt de senaste åren och nu står marknaden och företagen inför ett vägskäl där digital transformation är nödvändig för överlevnad. Eller så lär vi av företag som genom digitaliseringen utmanat och förändrat sina respektive branscher. Utvecklingen visar på att alla företag inom kort kommer att utsättas för likande omställning, därför kan företagare inte ignorera digitaliseringen.

Men hur digitala är ni som företag och hur står ni rustade för att möta den hårdnande internationella konkurrensen? Har ni insett det akuta läget och hur angeläget det är att anpassa er affärsmodell och organisation utifrån de nya förutsättningarna?

Business Swedens rapport ”Internationalisering genom digitalisering” belyser detta tema och ger er en första inblick i vilka steg ni bör ta för att öka sin konkurrenskraft och nå framgång genom implementering och utveckling av digitala teknologier, verktyg och kanaler vid internationell marknadsföring och försäljning.

Som del i vårt arbete i att förstå hur vi kan stödja er i er internationalisering genom digitalisering, arrangerar Business Swedens tillsammans med Helsingborgs stad i samarbete med Tillväxtverket ett frukostseminarium med inspirerande talare och företagsexempel med framtidssträvande diskussioner.

Praktikaliteter
När: 18 sep kl 07:45-11:00
Var: Radisson Blu Metropol, Helsingbirg
Preliminärt program hittar du här!
Anmälan: Yes - registrera dig här!

Kontakta Alexandra Werder Hallonkvist på alexandra [dot] werderhallonkvist [at] helsingborg [dot] se eller +46 4210 59 18 om du har några frågor.

Välkommen!