LYSSNA - En konferens om ljud

24 november, 2015 - 09:00 - 17:00

Hur påverkas vi av ljuden i vår omvärld?
Under konferensen Lyssna den 24 november skärskådar drygt 20 forskare och experter naturen, skolan, hemmet, och stadsrummet ur ljudperspektiv. 

Under Lyssna får du bland annat möta världens ledande naturljudsinspelare Chris Watson – prisbelönt för sitt arbete med David Attenborough – och följa med in i hans värld av häpnadsväckande ljudlandskap. Du får också träffa TED Talks-stjärnan Neil Harbisson – cyborgkonstnären som kopplat en antenn till sitt huvud och numera kan höra färger.


Men konferensen tar också upp saker som hur vi påverkas av ljudet i öppna kontorslandskap, hur inlärningen drabbas av ljud och vem som egentligen har makten över hur alla saker i vår vardag låter och varför vi måste börja tänka mer på ljuddesign.

Läs hela programmet på hemsidan

När: 24 November 09.00- 17.00
Var: Stadshallen, Lund
Anmäl dig här!
Obs: Early bird-pris på 395 kronor fram till den 30 september!

Lyssna arrangeras av Altitude Meetings på uppdrag av LMK Stiftelsen och i nära samarbete med Ljudmiljöcentrum vid Lunds universitet.