Samtidigt i Malme

25 september, 2015 - 10:00 - 27 september, 2015 - 17:00

Med Samtidigt i Malme vill vi skapa en mötesplats för nyfikna, kreatörer och allmänhet, samt visa upp det bästa av tidsandan.

Samtidigt i Malme är ett forum som känns som en festival, eller en fritidsgård för vuxna. Innehållet ska vara det som känns rätt just nu. Inte snobbigt, elitistiskt och exkluderande, utan presenterat med glädje, nyfikenhet och generositet. Det finns en anda i Malmö som gör att ett forum av denna typ inte kan göras bättre någon annanstans.

Utställare kommer att vara allt från stora nationella företag till små lokala hantverksaktörer. Storleken spelar ingen roll. Vi vill visa det som är bäst av samtidens Malmö. Med malmöitisk avspändhet och lite respektlös inställning gör vi detta tillgängligt och attraktivt för en bred publik samtidigt som det känns fräscht, överraskande och intressant för de trendkänsliga.

Med flera serveringar, barer och trivsam miljö ges man möjlighet att hänga kvar här hela dagen för att lyssna på föredrag, shoppa, pausa, workshoppa och gotta sig.
Då vi öppnar portarna till Slagthuset, 25-27 september 2015, kommer det vi pratar om bl.a. vara eko, vintage, kvalitet, enkelhet, hantverk, design, musik, böcker, konst, teknik, motion, passion, engagemang, odling, mat & dryck, digitalt, tillgång framför ägande, lokalt och hållbart.

Läs mer här