Sharing Day: Lunch with new friends + Bring your own lunch + Take the tour at Media Evolution City

24 september, 2015 - 12:00 - 13:00

Linjen – världens mest innovativa stråk & företagsmiljö.

Under en heldag den 24/9 fyller vi tillsammans Linjen med aktiviteter och events, delar kunskap och erfarenheter och hittar nya vägar för samarbete och business. "Linjen" ligger mellan Centralstationen och Dockan och innefattar mer än 300 verksamheter, 6000 medarbetare och 10000 studenter i en existerande och aktiv gemenskap.

Under en heldag den 24/9 fylls Linjen med aktiviteter och events, vi delar kunskap och erfarenheter med varandra och hittar nya vägar för samarbete och business. Läs mer om Linjen och alla aktiviteter som görs under Sharing Day här!

Följande aktiviteter kan du ta del av på Media Evolution City:

Lunch with new friends
Passa på och ät lunch med någon som du inte känner! Vi bokar in dig på ett bord och lovar att du får träffa intressanta människor där samtalsämnena blir varierande och spännande.
Var: Media Evolution City
När: Tors 24 september 2015 kl 12
Lunchkostnad: Ja – du beställer din egen lunch från Restaurang M.E.C.K
Anmälan: Ja, här!
Begränsat antal platser, säkra din plats direkt vetja.
Välkommen!

Bring your own lunch + The Conference
Vi samlas i Arenan och under tiden vi äter lunch tittar vi på Rob Fitzpatricks briljanta talk från The Conference 2014: "Leave your idea and your ego out of it". Rob pratar om att lösa problem, bli engagerad och hur idéer kan presenteras utan att behöva fiska efter komplimanger. Vår alldeles egna facilitator Emma Estborn leder efterföljande samtal.
Anmälan: Fint om du kan du signa upp dig här! Ca 30 platser finns.
Var: Media Evolution City – Arenan, Medieskogen
När: Tors 24 september 2015 kl 12
Lunch: Ta med din egen. Vi rekommenderar restaurang M.E.C.K i huset.
Välkommen!

Take the tour at Media Evolution City
Media Evolution City utgör navet för Malmös digitala branscher. Här sitter 100 företag och dagligen kommer 500 personer till huset för att jobba och ytterligare 500 personer som äter lunch, deltar i möten eller går utbildningar. Vill du se dig omkring på Media Evolution City? Häng med på en rundtur så visar vi dig våra inspirerande miljöer, våra företag i huset och berättar om hur allt en gång började....

Anmälan: Signa gärna upp dig här!
Var: Media Evolution City. Samling vid Front Desk.
När: Tors 24 september 2015 kl 13
Välkommen!