Bubbelfrukost med Move Management

12 november, 2015 - 08:00 - 10:00

Vad sägs om lite inspiration, energi och bubbel för att liva upp en mörk torsdagsmorgon i november?

Move Management fyller fem år 2015 och det passar vi på att fira (igen!) genom att anordna ytterligare en bubbelfrukost den 12 november på Media Evolution City i Malmö. Vi kommer berätta lite om oss själva men framför allt visa hur vi arbetar med medarbetare, ledare och organisationer för att hjälpa dem må bättre, växa och utvecklas!

Facilitering är en nyckelkompetens för alla som jobbar med människor. Det handlar om att underlätta, förenkla och effektivisera möten för att nå handfasta resultat och samtidigt stärka gruppens lust och förmåga att nå dit de vill. Men hur gör man det då? Kom på vår bubbelfrukost och vi lovar att bjuda frikostigt på tips och inspiration!

Praktikaliteter
Vad: Bubbelfrukost och workshop om mötesfacilitering tillsammans med Move Management
När: 12 november kl 8-10 (bubbel och frukost kl 8, workshopen drar igång 8:30)
Var: Media Evolution City
Anmälan: ja - här!
Frågor? Hör av dig till carina[at]move.se

Varmt välkommen!