Världens Bästa Morgon om Content Marketing - insikter och trender

10 november, 2015 - 07:30 - 09:00

Världens Bästa Morgon med Spoon
Content marketing är ett ämne som ständigt debatteras och hela tiden utvecklas. Samtidigt är de grundläggande principerna desamma nu som för hundra år sedan. Vad gäller i dag, och vad blir viktigast i morgon?

Medlemmarna i Media Evolution har efterfrågat mer om detta ämne och nu kör vi Världens Bästa Morgon tillsammans med Spoon för att fördjupa samtalet. Under de senaste månaderna har Spoon fördjupat sig i de senaste trenderna inom content marketing. De har varit på Content Marketing World, världens största konferens om content marketing, lusläst de senaste undersökningarna samt pratat med några av de mest inflytelserika människorna inom content marketing.

Och nu sammanfattar Spoon insikterna i ett frukostseminarium om trender inom content marketing. Det bjuds på frukost, kunskap och inspiration!

För dig som: Är intresserad av content marketing och vill veta mera om de hetaste trenderna just nu.
Detta får du: Inspirerande frukostseminarium där vi rapporterar från Content Marketing World i USA samt delar med oss av de senaste trenderna inom content marketing. Vi bjuder på frukost och ny kunskap samt möjlighet att diskutera med oss på Spoon.
Detta tar du med dig: De senaste trender och insikter inom Content Marketing.

Seminariet riktar sig i första hand till marknadschefer, kommunikationschefer och beslutsfattare på stora och medelstora företag. Välkommen att göra din intresseanmälan nedan.

På plats från Spoon:
Björn Owen Glad, Talare
Merete Pokorny, Account Director
Johan Sjöberg, Affärsutveckling
Leo Parkosidis, Redaktör Malmö
Ulf Wiman, Redaktör Malmö

Om Spoon:
Spoon är en contentbyrå. Vi ger varumärken en röst genom att hjälpa våra uppdragsgivare att berätta verkliga historier som når ut, berör och engagerar. Vi arbetar i alla kanaler och är noga med att vårt arbete ger mätbara effekter. Läs mer om företaget här.

PRAKTIKALITETER
Vad: Världens Bästa Morgon med vårt medlemsföretag Spoon.
När: tisdag 10 november 2015 kl 07:30-09:00
Var: Media Evolution City, Malmö
Intresseanmälan: Yes, här!
Facebookevent - Yes, här!

Frukost serveras från 7:30 och föreläsningen startar 08:00.

Världens Bästa Morgon riktar sig till Media Evolutions medlemmar, särskilt inbjudna och gäster som bjuds in av värdföretaget.
Varmt välkomna!