Workshop: Hur tar vi den digitala strategin till handling?

18 november, 2015 - 14:30 - 17:00

Hur tar vi den digitala strategin till handling?

I höstens sista workshop som Kultur Skåne och Media Evolution bjuder in till, fokuserar vi på hur din kulturverksamhets digitala strategi kan leda till handling.

Till workshopen tar du tar med dig ditt utkast till digital strategi, och dina frågeställningar kopplade till detta. Har du ett skrivet utkast som du vill ha feedback på, kan du mejla in detta till oss i förväg (se detaljer nedan). Har du tankar och idéer som du vill ha kommentarer på eller utveckla, tar du med dig detta som utgångspunkt till samtal i workshopen.

Tillsammans med de andra deltagarna i workshopen, kommer du få formulera och konkretisera hur den digitala strategin kan knytas till genomförande. Här deltar även personer med digitala expertiser, som tillsammans med er utvecklar svaren som leder er framåt.

Från workshopen tar du med dig en konkret bild av vad din organisation behöver för att strategin ska kunna integreras och göra en skillnad i verksamheten.

Vill du skicka in ditt utkast till digital strategi innan workshopen, för kommentarer från digitala strateger? Mejla den till emma [at] mediaevolution [dot] se senast 11/11.

Praktikaliteter
Vad: Workshop om kulturverksamheters digitala strategier
När: 18/11 kl 14.30-17.00
Var: Media Evolution City, Malmö. Lokal: Multirummet
Anmälan: Denna workshop riktar sig till kulturverksamheter, men vill vill du bidra med din digitala kompetens så kontakta Emma Estborn.
Välkommen!