IoTconf.se

15 oktober, 2015 - 09:00 - 17:00

IoT-konferensen i Lund är tillbaka!
Den 14-15 oktober går höstens version av IoT konferensen i Lund av stapeln och programmet är fylld av fantastiska talare.

IoT-konferensen, som huserar på Ideon Agora i Lund, är en tvådagars-konferens som består av en workshop runt IoT och dess affärsmodeller på onsdagen den 14:e samt 3 parallella spår med 21 talarsessioner den 15:e oktober. Utöver fantastiska talare skapar vi en plats för nätverkande samt ger regionala och lokala bolag möjlighet att visa upp de fantastiska lösningar som finns i regionen.

Konferensen är en viktig del i att sätta Lund på kartan som en internationell hub i framtidens uppkopplade samhälle och värld.

Skåne, och hela Sverige, sitter på en enorm kompetens när det kommer till det uppkopplade samhället. Genom att lyfta ett program med stora, både internationella och lokala, talare så vill man lyfta regionen som den framgångs och -innovstionsrika miljö som finns runt oss.

Och det finns ett tydligt intresse i regionen för just denna typen av konferens. Från förra årets ca 300 besökare ser man idag en ökning på upp till 500 besökare den 15 oktober.

Matthew Papakipos
Matthew har arbetat som Director of Engineering på Facebook, där hans team byggde och lanserade: Facebook WiFi, Local Ad Targeting och Local Ad analys.

Innan Facebook jobbade Matthew på Google där han ledde Google Chrome OS-projektet, HTML 5 Open Web Platform insatser för Google Chrome webbläsare och mycket mer.
Under sin session på konferensen kommer Mattew prata om robotics och hur flyttar in i våra hem.

Mikrochips i våra kroppar
Programmet den 15 oktober är nu fyllt med vassa och intressanta talare. Utöver Matthew så har vi till exempel Hannes Sjöblad på plats. Hannes kommer prata om hur friska personer idag väljer att sätta in mikrochips i kroppen för att underlätta betalningar och identifiering. En bransch som väntar på att explodera och som har potential att ge enorma fördelar för stora grupper av människor och ge oss helt nya perspektiv på våra kroppar.

Sen kommer vi även få framträdande på scenerna från Jewell Sparks, Vanja Plicanic Samuelsson, Åsa Jevingen, Jin Moen och många fler.

För mer information besök: iotconf.se

Rabatt till Media Evolutions medlemmar:
För 20% rabatt på biljetterna använd koden: klusterskane