Lunchföreläsning "Surviving the Techstorm" med Nicklas Bergman

4 december, 2015 - 12:15 - 13:00

Den 4/12 blir det lunchföreläsning i Medieskogen med Nicklas Bergman (talare på The Conference 2015), entreprenör och futurist som talar om hur samhället, företagen och individer påverkas av teknikutvecklingen. Nicklas släpper i dagarna sin bok "Surviving the Techstorm" och i föreläsningarna ger han målande exempel på vad som väntar runt hörnet och berättar hur du och din organisation ska agera för att se och ta tillvara möjligheterna framöver...

Redan nu kan du ladda ner ett utdrag ur boken. Och såklart kan du också beställa boken!

Efter föreläsningen bjuder vi på kaffe, pepparkakor och diskussion med Nicklas. Ta med din egen lunch!

När: Fredagen den 4:e december, kl 12:15 - 13:00
Var: Media Evolution City, Medieskogen
Anmälan: Säg att du kommer på vårt facebookevent: Yes, här!