Junitema: DEAR DIGITAL STRATEGY

1 juni, 2016 - 00:00 - 30 juni, 2016 - 00:00

Med "Dear Digital Strategy" menar vi att den digitala aspekten berör alla i organisationen på ett eller annat sätt. De som ser sin strategiprocess som en förändringsmotor för hela organisationen är på rätt spår. Men om effekten ska bli bestående krävs förändringar av kultur, processer och tekniska förutsättningar.

- Acando har listat viktiga digitala trender under det kommande året. Med blicken på verksamhets- och IT-perspektiven förklarar de hur förutsättningarna kommer att förändras för Sveriges företag under 2016. 10 VIKTIGASTE DIGITALA TRENDERNA
- Madeleine Liljeroth från Ottoboni har skrivit ett blogginlägg med namnet Den digitala strategin som en förändringsmotor för hela organsationen.

Vad händer mer i juni då?
Vi medverkar i Skåne Innovation Week som har ett fullmatat program, vi bjuder in till Världens Bästa Morgon med fokus på din digitala strategi den 3/6 och så blir det öppet hus hos alla företag på Media Evolution City den 17/6 när invigningsfesten äger rum. Allt finns i vårt kalendarium.

Månadsteman 2016