Social Innovation Summit

24 november, 2015 - 16:23 - 25 november, 2015 - 16:23

SVERIGES ÅRLIGA MÖTESPLATS FÖR SOCIAL INNOVATION.

Social Innovation Summit samlar entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans utforska, forma och främja social innovation ur ett nordiskt perspektiv.

Läs mer här!

Social Innovation Summit är Sveriges nya mötesplats för social innovation. Här samlas entreprenörer, förändringsagenter, innovatörer, beslutsfattare, investerare och finansiärer för att tillsammans hitta nya, innovativa lösningar på Sveriges mest angelägna samhällsutmaningar. Köp din biljett nu!

24-25 november går Social Innovation Summit av stapeln i Slagthuset i Malmö. Under två dagar identifierar vi framtidsfrågor, går på tvärs över sektorer och utvecklar ny kunskap om finansiering, samverkan, policy, forskning och design för social innovation. Här möter du intressanta exempel från de som är i framkant inom området, experter från hela världen och ett dynamiskt program med spännande, parallella spår och teman som just nu är högaktuella i Sverige och globalt. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att hitta nya, innovativa lösningar på våra mest angelägna samhällsutmaningar.

Internationella talare som exempelvis Geoff Mulgan från Nesta, Chris Sigaloff från Kennisland och Kevin Jones från SOCAP medverkar i programmet, likväl som svenska profiler som bl.a. Pär Larshans, Åsa Skogström Feldt, Sofia Appelgren och Katrin Stjernfeldt Jammeh. Talare tillkommer löpande och presenteras på SI Summit hemsida, där det även går att ta del av allt kring eventet.

Vill du veta mer? Kontaka på socialinnovation [at] mah [dot] se
#sisummit15