Superhjälten Suleiman Bakhit till Malmö

9 november, 2015 - 17:30 - 21:00

Nya Superhjältar!
Den jordanske serietecknaren Suleiman Bakhit ger oss ingångar och insikter till hur en annorlunda hjältehistoria kan förändra samhällets utveckling. Den 9 november föreläser han i Malmö. Svenska Tecknares medlemmar är välkomna på samtal med Bakhit efter föreläsningens slut.

Bakhit använder sitt hantverk som ett medel i kampen mot extremism, diskriminering och kvinnoförtryck. Serieteckningarna är hans uttrycksätt för att sprida tolerans, stärka kvinnor, och motverka extremismens berättelser genom att förse Arabiska ungdomar med positiva förebilder i form av nya manliga och kvinnliga superhjältar.
Efter föreläsningen bjuds ni (ST-medlemmar) in till ett intimare runda-bord-samtal där diskussionen kan fortgå ytterligare en timme. Vi avslutar kvällen med vin och medlemsmingel.

17.30 Föreläsning
18.30 Runda-bord-samtal
19.30 Medlemsmöte

Anmäl dig senast den 8/11 till syd [at] svenskatecknare [dot] se
När: kl. 17.30 – 21.00 den 9:e november
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A