Våga släppa fram medarbetarnas innovationskraft

19 november, 2015 - 07:30 - 09:15

Vad händer om vi vågar släppa fram medarbetarnas tankar, idéer och innovationskraft till fullo? Vad leder till för verksamheten och för medarbetarna själva?
Höörs kommun kommer och berättar om det innovationsprojekt som de just nu är mitt uppe i.
Anna Lindsjöö Ersöz sätter projektet i ett större sammanhang och berättar om varför innovationsprojekt ofta leder till något konkret, och varför det alltid är bättre att göra något konkret än ingenting alls. Höörs kommun driver sedan 2014 projektet Medarbetardriven innovation. Projektets övergripande mål är en hållbar äldreomsorg, med varaktig förmåga att tänka nytt, uppfinna och förbättras. I projektet ingår bland annat innovationsrace, idécoacher och ett testlabb tillsammans med Lunds Universitet.

SEMINARIEDELTAGARE:
Anna Lindsjöö Ersöz är vd för Klarsyn, som sedan mars 2015 är ett dotterbolag till Gullers Grupp. Hon är konceptutvecklare, producent och redaktör. Vidare jobbar Anna med att utveckla, producera och leda utbildningar, förstudier och projekt inom t ex medarbetardriven innovation. Anna Palm är kommunalråd i Höörs kommun och drivande i genomförandet av projektet.

När: 19 NOVEMBER KL 8.00-9.15. FRUKOST STÅR FRAMDUKAD FRÅN KL 7.30
Var: MULTIRUMMET, MEDIA EVOLUTION CITY, STORA VARVSGATAN 6A, MALMÖ.
Anmälan: SKICKA DIN INTRESSEANMÄLAN TILL FRIDA [dot] LINDSTROM [at] GULLERS [dot] SE

PLATSERNA ÄR BEGRÄNSADE. SEMINARIET ÄR KOSTNADSFRITT MEN ANMÄLAN ÄR BINDANDE. VID UTEBLIVEN AVBOKNING DEBITERAS 300:-/PERSON.

Adam Bartnik Frida Lindström
Gullers Grupp Gullers Grupp
070 749 90 10 072 589 64 94

Välkomna!

För mer inspiration från oss på Gullers Grupp, besök gärna vår hemsida där vi bloggar om kommunikation för samhällsaktörer och följ oss på Twitter @gullers samt på Facebook