Månadens film på biograf Panora : Steve Jobs

22 januari, 2016 - 19:00 - 21:00

Månadens film på biograf Panora

Film gör världen större. Den öppnar ögon, väcker kreativitet och utmanar normer och stereotyper. Som en nyhet för 2016 presenterar vi ett samarbete med Folkets Bio Malmö och biograf Panora, som ger Media Evolutions medlemmar specialerbjudande på Månadens film.

Folkets Bio Malmö är sedan länge en etablerad filmaktör i Malmös kulturliv och slog upp portarna till nya Panora på Friisgatan i februari i fjol. På södra Sveries största arthousebiograf samsas en rik filmrepertoar med festivaler, serier, specialevenemang och Juniora - barnens egna biograf.

I Månadens film presenteras en aktuell film på Panoras repertoar. Du som medlem i Media Evolution har förmånen att se filmen under premiärhelgen till specialpriset 80 kr (ord pris 95 kr). Uppge koden Media Evolution i biljettkassan för att erhålla din rabatt.

Månadens film: Steve Jobs
(januari)

Golden Globe-vinnare från regissören Danny Boyle - biopremiär 22 januari

Filmen om Steve Jobs liv tar oss med bakom kulisserna under tiden före några av de mest ikoniska produktlanseringarna i modern tid - från Macintosh 1984 till presentationen av iMac 1998. Ett unikt perspektiv på den digitala revolutionen, berättat genom en geniförklarad man som bafann sig i dess epicentrum.

Steve Jobs är regisserad av Oscarsbelönade Danny Boyle och Aaron Sorkin vann nyligen en Golden Globe för manuset, som är baserat på Walter Isaacsons bästsäljare biografi. Även Kate Winslet belönades med en Golden Globe för sin insats som Macintoshs tidigare marknadschef Joanna Hoffman. I rollen som Steve Jobs ser vi Michael Fassbender.

Du som medlem i Media Evolution har förmånen att se filmen under premiärhelgen, 22-24 januari, till specialpriset 80 kr (ord pris 95 kr). Uppge koden "Media Evolution" i biljettkassan för att erhålla din rabatt. Biljettsläpp19 januari, boka platser på Panoras hemsida.