Pre SXSW 2016 Meetup

5 februari, 2016 - 15:00 - 16:00

Följ med oss till SXSW!

Världens största event för det senaste inom digitala lösningar, musik och film stavas South By South West och äger rum i Austin i Texas i mars. SXSW är en frisk förföriskt blandad bonanza bestående av keynotes, workshops, möten och event du inte ens kan föreställa dig.

Ca 80 000 personer från de kulturella och kreativa näringarna vallfärdar från hela världen och av dom var ca 150 svenska bolag representerade under 2015 – fördelat på ca 500 personer.

Media Evolution åker och inom ramen för projektet Southern Swedish Creatives har vi nu möjlighet att göra riktigt bra saker på plats. Vi arrangerar en rad aktiviteter under veckan tillsammans med vårt community. Det blir kollaborativa workshops, meetups och möten mellan människor som aldrig förr! Vi hjälper till med matchmaking - berätta för oss vem du är intresserad av att träffa så hjälper vi till att boka möten. Och så tipsar vi om hur du kan göra för att få det allra mesta ut ur din upplevelse på SXSW.

Meetup fredag 5:e februari
- Har du redan bestämt dig för att åka till SXSW? Vill du veta mer om hur du och ditt företag kan vara med? Vill du vara med i en kollaborativ workshop, vara värd för en meetup och/eller kopplas samman med andra företag på plats i Austin?
- Vill du veta mer om SXSW och höra oss berätta om våra upplevelser? Eller vill du höra någon medlem från vårt community dra sin story?
- Vill du kopplas samman med andra företag på SXSW? Berätta det för oss och vi hjälper dig!
Varmt välkommen på vår meetup där vi berättar mer – vi träffas kl 15 fredagen den 5:e februari innan Världens Bästa After Work ”Your Hacked” drar igång med föreläsning tillsammans med Appbyrån by Sigma kör igång kl 16.

Nytt för i år
Tillsammans med de nordiska länderna har Sverige ett eget ”Nordic Light House”, ett eventhus som bjuder in till möten mellan företag, spelningar, film, start-up och investerarträffar. Under plattformen ”The Swedish Affair" ges möjlighet att också vara med i den svenska montern i Trade Show och delta i aktiviteter.

Southern Sweden Creative är ett nytt 3-årigt projekt som drivs av Invest in Skåne för att synliggöra design- media- spel- och filmindustrin. Sydsvenska kreativa näringar ska få hjälp att hitta affärer utomlands. Första stoppet blir Austin och SXSW där Media Evolution faciliterar workshops och möten.

Praktikaliteter:
Vad: Pre SXSW 2016 Meetup
När: Fredag 5 februari kl 15:00
Var: Arenan, Medieskogen, Media Evolution City.
Anmälan: Yep, gärna här!
Frågor: Hör av dig till Pernilla Lavesson, pernilla [at] mediaevolution [dot] se, 070-6372847