Sharing club with Doc Lounge!

10 mars, 2016 - 12:00 - 13:00

Members, it's time to meet!

Det finns mycket innehåll och kloka tankar att ta del av i dagens kanaler. Vårt koncept ”Sharing club” är en arena för våra medlemmar att dela med sig av egen eller spanad kunskap under en torsdagslunch - tillsammans. Det kan vara en film, ett projekt, en trendspaning eller en föreläsning.

Köp med dig lunch och titta, lyssna och diskutera ihop med ett gäng lunchkompisar. Den andra torsdagen i månaden håller vi till i Arenan, Mediaskogen mellan kl 12-13.

Först till kvarn gäller. Vi har ca 45 sittplatser. Att inta sallad/soppa ur skål är att föredra eftersom Arenans sittmöjligheter inte lämpar sig för bricklunch. Restaurang M.E.C.K erbjuder lämplig S.C-lunch.

Medlemsföretaget som håller i lunchen Doc Lounge

Innehåll!
A film made by Robots and other curiosities from adventures in interactive documentary.

Katharine Simpson, Co-Director of Doc Lounge, will talk about Doc Lounge’s experiments with transmedia and interactive documentary during their Doc Lounge Transmedia project which ran from 2013 to 2015. She'll share her thoughts on how the “transmedia” scene has changed and impacted filmmaking overall during the last few years and how it's effected Doc Lounge – with insights from SXSW, Tribeca Storyscapes, and IDFA DocLab as well as Doc Lounge’s own projects.

We will also screen the Doc Lounge produced “Robots in Residence” a 10 minute film ‘made by robots’, in which a flock of rather cute Bladdroids interviewed Malmö residents about their deepest dreams and fears. Watch out for some familiar faces from Media Evolution City spilling the beans!

Katharine Simpson has worked with Doc Lounge and it's nordic operations since 2012. She's previously worked in festivals and film funding in the UK, and as Head of Participation & Cross-Platform Development at Al Gore's online and TV channel Current TV.

Ingen anmälan behövs, det är endast att dyka upp med din medtagna lunch!

Datum för S.C: 11/2, 10/3, 14/4, 12/5, 8/9, 13/10, 10/11
Vill du dela med dig något under Sharing Club: kontakta Anna!
Årets månadsteman: Länk!