Sharing club - with KAN!

14 april, 2016 - 12:00 - 13:00

Members, it's time to meet!

Det finns mycket innehåll och kloka tankar att ta del av i dagens kanaler. Vårt koncept ”Sharing club” är en arena för våra medlemmar att dela med sig av egen eller spanad kunskap under en torsdagslunch - tillsammans. Det kan vara en film, ett projekt, en trendspaning eller en föreläsning.

Köp med dig lunch och titta, lyssna och diskutera ihop med ett gäng lunchkompisar. Den andra torsdagen i månaden håller vi till i Arenan, Mediaskogen mellan kl 12-13.

Först till kvarn gäller. Vi har ca 45 sittplatser. Att inta sallad/soppa ur skål är att föredra eftersom Arenans sittmöjligheter inte lämpar sig för bricklunch. Restaurang M.E.C.K erbjuder lämplig S.C-lunch.

Denna gång är det kommunikationsbyrån KAN som delar med sig av sina spaningar från årets SXSW-konferens i Austin, USA. En genomgående trend under hela konferensen var Virtual Reality och de möjligheter denna teknik kan ge. Det kommer även att pratas om Artificial Intelligence, Generation Z och vad nästa steg med Internet of Things kommer att bli.
Tacka ja här!

Ingen anmälan behövs, det är endast att dyka upp med din medtagna lunch!

Datum för S.C: 14/4, 12/5, 8/9, 13/10, 10/11
Vill du dela med dig något under Sharing Club: kontakta Anna!
Årets månadsteman: Länk!