Världens Bästa After Work med Media Evolution och Restaurang M.E.C.K

19 februari, 2016 - 16:00 - 21:00

Fira fredag och ladda för skidbacken, hängmattan, arbetsveckan eller whatever. Världens Bästa After Work hur som helst. Sport or not - denna pre sportlovsfredag är det vännerna på Media Evolution, Media Evolution City och restaurang M.E.C.K som hälsar er välkomna till härligt häng, kalla drycker, goda burgare och grym musik.

16:00 Kickstart: Competence Evolution meetup!
Vi inleder 2016 med en satsning på att utveckla och hitta nya sätt för kunskapsdelning inom vårt community. Workshopen är riktad till dig som vill dela din kunskap och/eller ta del av andras expertis. Vi möts på fredag för att prata om satsningen, förväntningar, öppna tankar och frågor. Competence Evolution gör det som marknaden och det offentliga inte kan göra var för sig...häng på!

DJ: Ystad Mafian - Julia & Karin
Vad: Världens Bästa After Work
Värd: Media Evolution City och restaurang M.E.C.K
När: 19/2 kl 17.00 (Workshopen börjar 16:00)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Snacks: Ja!
Dryck: Ja!
Mat: M.E.C.K.s mumsiga burgare
Anmälan: Tacka ja på Facebook!