Världens Bästa After Work med FundedByMe och Uber

18 mars, 2016 - 16:00 - 21:00

Fredagen den 18/3 är det Världens Bästa After Work igen! FundedByMe och Malmönykomlingen Uber står för värdskapet och bjuder in till en timmes pitchföreläsning om crowdfunding. Självklart bjuds det även på kalla drycker, världsbäst häng och bra musik. Som alltid.

Kl 16.00 drar det igång. Under en timme berättas det hur crowdfunding öppnar upp för nytt kapital till både nystartade och etablerade företag. Du får lära dig hur crowdfunding ger vem som helst möjligheten att vara delaktig och investera i framtidens bolag. Det bjuds på tips och tricks i hur man skapar en kraftfull kampanj och entreprenörer som ligger bakom framgångar berättas om sina erfarenheter. Dessutom kommer ett antal bolag pitcha sina erbjudanden live!

-> Det finns möjlighet att pitcha sin egna idé för FundedByMe under kvällen.

Anmälan till inspirationstimmen görs här: http://events.fundedbyme.com/movingyouforward/

DJ: Johanna Olofsson
Vad: Världens Bästa After Work (såklart)
Värd: Funded by me och Uber
När: 18/3 kl 17.00 (Inspirationsföreläsningen börjar 16:00)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Snacks: Ja!
Dryck: Ja!
Mat: M.E.C.K.s mumsiga burgare
Anmälan: Tacka ja här på Facebook!
Anmälan till inspirationstimmen görs här: http://events.fundedbyme.com/movingyouforward/

Alla välkomna, hurra!