Världens Bästa Morgon om förändring som möjlighet

11 mars, 2016 - 08:00 - 09:30

Förändring som möjlighet – skapa värde med agilt arbete i hela organisationen

Bransch efter bransch utmanas av nya disruptiva företag som Airbnb, Uber, Spotify och Tesla. Att organisera sig för ständig förändring blir en framgångsfaktor för att lyckas i den digitala tidsåldern. Hur kan du organisera och leda på nya sätt för att möta de nya beteenden som kommit med digitaliseringen? Hur kan agila arbetsmetoder appliceras på annat är utvecklingsarbete?

I den här presentationen delar Carl Vikman från Avega Group med sig av hur du kan använda metoder som Lean Startup, Scrum och Kanban för att organisera arbetet i hela din organisation.

För dig som: Är intresserad av att veta mer om agila metoder och hur dessa kan användas för att åstadkomma mer och skapa kontenuerligt värde i en föränderlig omvärld. Inbjudan riktar sig till dig som är medlem i Media Evolution eller personligt inbjuden av Avega Group.

Detta får du: En riktigt god frukost, inspiration och möjligheten att diskutera intrycken med ett gäng nyvunna kontakter.

Detta tar du med dig: Ett agilt mindset och agila metoder för att kunna organisera arbetet i din organisation.

Vi erbjuder en fördjupning i ämnet: För att illustrera behovet av att hantera förändring och att vara agil så kommer vi att under två timmar simulera en arbetssituation där deltagarna snabbt kommer att behöva anpassa sig till en föränderlig omvärld under simuleringens gång.

Följande situationer kommer vi möta i simuleringen och lära oss om:

1. Varför det ibland är bättre att sakta ner?
2. Vad är waste egentligen?
3. Hur kan vi samarbeta med en kund på riktigt och varför?
4. Vikten av att validera det vi gör löpande.
5. Hur kan vi hitta flaskhalsar i vårt arbetssätt?

Om Carl Vikman
Carl Vikman har en bakgrund inom musik- spel- och mjukvarubranschen där han länge arbetat med organisations- och ledarskapsfrågor. Carl är en certifierad SAFe-konsult (Safe Program Consultant), samt en populär förändringsagent och internationellt anlitad föreläsare inom området.

PRAKTIKALITETER

Vad: Världens Bästa Morgon med vårt medlemsföretag Avega Group
När: Frukost serveras från 8:00 och föreläsningen pågår mellan 8:30 - 9:30. Workshop pågår 9:30 - 11:30
Workshop: Vi har 20 platser till de som vill fördjupa sig i efterföljande workshop där vi simulerar en arbetssituation som kräver förändring och snabb anpassning.
Var: Media Evolution City, Malmö
Anmälan: Här!
Facebookevent:Här!

Världens Bästa Morgon riktar sig till Media Evolutions medlemmar.
Varmt välkomna!