Filmpremiär Anomalisa med medlemsrabatt

12 februari, 2016 - 18:00 - 20:00

Oscarsnominerade Anomalisa, i regi av Charlie Kaufman (som skrivit manus till Eternal Sunshine of the Spotless Mind, I huvudet på John Malkovich, m fl) är Månadens film i Panoras regi.

En ömsint, absurd och drömsk animerad komedi skapad av Charlie Kaufman.

Michael Stone är make, far och respekterad författare till en självhjälpsbok. Han är också innerligt trött på sitt ytliga och händelselösa liv. På en affärsresa till Cincinnati, dit han rest för att tala vid ett konvent för kundtjänstpersonal, checkar han in på Fregoli Hotel. Där möter han Lisa, som möjligen skulle kunna vara hans livs kärlek. Men oavsett vilket är hon en chans för Michael att fly sin desperation.

Charlie Kaufman har tidigare regisserat Synechdoche, New York och skrivit manus till Eternal Sunshine of the Spotless Mind och I huvudet på John Malkovich. Anomalisa är hans första film på sju år.

Du som medlem i Media Evolution har förmånen att se filmen under premiärhelgen, 12-14 februari, till specialpriset 80 kr (ord pris 95 kr). Uppge koden "Media Evolution" i biljettkassan för att erhålla din rabatt. Biljettsläpp 9 februari, boka platser på Panoras hemsida!