Världens Sista Världens Bästa After Work med Telavox

27 maj, 2016 - 17:00 - 21:00

Vänner! Tiden är inne. Fredagen den 27 maj är det dags för världens sista Världens Bästa After Work. I snart fyra år har vi samlats varannan fredag och visst har det varit världsbäst många gånger. Vi har lärt oss massor, sett dansuppvisningar, hällt i oss drinkar, dansat (till Gigi!), åkt båt, spelat rundpingis, snaskat sockervadd, popcorn och sjukt många burgare. Tack för att ni varit med. Tack för all kärlek. Ni är bäst!

-> Världens sista V.B.A.W vill vi självklart fira med så många av er som möjligt. Telavox står för värdskapet och har lovat att göra det till en pangavslutning värt sitt namn. Det blir båtturer, grym musik, Call of Duty-tävling, tatueringar(!) och massor av fest med grymma grejer och grymma människor.

Föreläsning 16.00:
Sluta gissa vad dina kunder gillar
Vet du vad dina kunder går igång på, eller gissar du mest? Telavox berättar om hur du kan lära dig mer om dina kunders beteenden och preferenser och vilka steg du kan ta digitalt för att utveckla din affär och förbättra försäljningen. Och hur testar, testar och testar du för att förstå vad dina kunder gillar? De senaste trenderna blandas med praktiska exempel.

Telavox utmanar sättet företag kommunicerar och samarbetar på. Fler än 250 000 personer i Skandinavien använder Telavox plattform Flow för smart telefoni, växel, chatt och mycket mer. 2015 utsågs Telavox till ett av de 100 ledande startup företagen i Europa.

DJ: Ystadsmaffian
Vad: Världens Sista Bästa After Work
Värd: Telavox
När: 27/5 kl 17.00 (Föreläsningen börjar 16:00)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
Snacks: Ja!
Dryck: Ja!
Mat: M.E.C.K.s mumsiga burgare
Anmälan: 
Tacka ja på facebook!

I höst är vi tillbaka med något nytt, något fräscht, något annat. Men först, varmt välkomna till tidernas sista Världens Bästa After Work!

Kärlek från Media Evolution, Media Evolution City och Restaurang M.E.C.K.