Competence Evolution Workshop

30 mars, 2016 - 09:00 - 11:00

Sitter du på kunskap i hur man skriver säljande texter på engelska men vet inte alls vilka verktyg man kan använda för omvärldsbevakning? Eller har du stenkoll på designtrenderna för kommande år men kan inte alls grunderna i Photoshop?


Det och mycket till är sådant som vi hoppas på att vi kan dela med oss av inom vårt community genom vår nya satsning Competence Evolution. Vi undersöker sätt för att utveckla och hitta nya vägar för kunskapsdelning inom vårt community. Vi tycker det är dags att vi delar och ger tillgång till all den kunskap och kompetens som ni i våra 400 medlemsorganisationer besitter.

Den 30 mars ses vi på Media Evolution City för en workshop där vi utgår från det vi kom fram till på den senaste workshopen och vart vi vill komma med projektet kommande år. Charlotta Rydholm, processledare, pratar om delat lärande som det ser ut idag och kartlägger behoven som finns inom communityt.

OBS! Det finns två olika tider att välja på. Det är samma innehåll och samma dag, men du kan välja förmiddag eller eftermiddag. Ni väljer om ni vill komma mellan 9-11 eller 13-15.

Har ni frågor, maila: pernilla [at] mediaevolution [dot] se
Anmälan sker här för 9-11.
Anmälan sker här för 13-15.

Var:Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6A, Malmö
När: 30 mars 2016 09.00-11.00 eller 13.00-15.00