Hållbart ledarskap

28 juni, 2016 - 08:00 - 30 juni, 2016 - 17:00

Genom ett aktivt självledarskap får du ökad medvetenhet om dig själv och dina värderingar vilket skapar kraft att kunna hantera olika situationer. Du får lära känna dina gränser, värden, mål och prioriteringar i syfte att nå ökad effektivitet, glädje, motivation och inspiration.

Välkommen till tre utvecklande dagar som handlar om dig. Vi kommer inte berätta vad du ska göra. Vi söker inte rätt eller fel. Istället kommer vi, utifrån en tydlig målbild, coacha dig fram till dina egna svar. Vi jobbar med både kroppen och hjärnan, individuellt och i mindre grupp, så att du kan göra små förändringar som får stor effekt. Du kommer att få en djupare insikt om dig och dina beteenden, konkreta verktyg som du kan jobba vidare med samt tillgång till den senaste forskningen inom ledarskap, kreativitet och neuropsykologi.

Kursen vänder sig till dig som vill öka din inre motivation och hitta mer glädje och riktning i ditt arbetsliv.

Var: Talldungens Gårdshotell på Österlen
När: 28-30 juni, 2016
Pris: 24 000 kr exkl. moms, inkluderar 2 nätters logi med helpension
Anmälan sker här: nfo [at] move [dot] senast 15 april