The Member Meet-up hos HD-Sydsvenskan

19 april, 2016 - 08:00 - 10:00

Dags för vårens upplaga av The Member Meet-up.

Vi träffas denna gång hemma hos HD-Sydsvenskan och deras näringslivssatsning 8till5 som bjussar på frukost och en framtidsspaning kring vad som blir avgörande för det skånska näringslivet framöver. Vi ser fram emot att lära känna våra nya medlemmar och se vad det finns för möjligheter till samarbeten och utmaningar att ta oss an. Hurra, in och anmäl dig så ses vi här!

Praktikaliteter
När: Tisdagen den 19/4 kl 8:00 - 10:00
Var: HD-Sydsvenskan, Rådmansgatan 16 i Malmö
Hur: Vi utlovar frukost, nya kontakter samt en framtidsspaning med sikte på 2020 och hur 8till5 kan vara en tillgång för skånska näringslivet. Efter kl 10 finns möjlighet till rundvisning på södra Sveriges ledande mediehus.
För vem: För våra nyfikna och engagerade medlemmar
Anmälan: Här!
Eventet är till för Media Evolutions medlemmar. Är du inte medlem?
Här fyller du i din ansökan!