040x040 i Hamburg

31 augusti, 2016 - 09:00 - 2 september, 2016 - 16:28

För andra året i rad bjuder Hamburgs kreativa community in Malmö för att träffa nya vänner, skapa affärsmöjligheter och utbyta kunskap, vi kallar det 040x040.

Vi arbetar dagligen med att skapa olika plattformar för digitala & kreativa-näringar, plattformar som ger mer kunskap och inspiration för ökad tillväxt i vår region. Nu är det dags att vidga vyerna igen för var vi skaffar kunskap och bygger på era kreativa och innovativa lösningar. Vi tror att vår region vinner på ökade exporter och att ta in kunskap från andra marknader gör oss starkare.

Den 31 augusti till den 2 september är det dags och vi vill gärna att ni följer med! Hamburgs kreativa community bjuder in Malmö för att lära oss nya saker, träffa nya vänner, skapa affärsmöjligheter, inspireras av andra/nya miljöer och ha roligt. 040x040 riktar sig mot er som vill hitta inspiration för era kreativa vägar i digitala media-arbeten men även er som vill ha insyn i branschen för att utvecklas.

Se hur det gick till i Hamburg förra året!

Du ges även tillfälle att ventilera dina egna utmaningar eller affärsidéer som ni behöver input till. Vi uppmuntrar er till att aktivt delta i Hamburg eller hemma i Malmö, för i oktober ger vi nämligen er tillfälle att göra det samma för våra nya vänner i Hamburg fast hemma hos oss i Malmö.

"I like that it’s small. You get to meet with everyone and you feel like a family quickly.
It is easy to speak. This is more about sharing than presenting- which is key."
— Andreas Hedin, Head of Design Tactel AB

Läs mer här -> http://www.040x040.com/ och boka din plats idag - begränsat antal platser!
Medlemmar i Media Evolution får 25% rabatt! Skynda fynda!