SÅ KOMMER DU IGÅNG MED CONTENTSKAPANDE - MyNewsDesk

8 april, 2016 - 08:30 - 10:00

Under morgonens frukostseminarium kommer vi att få möta två av våra kunder, Caroline Dahl från Nordvalls och Annette Larsson från Procurator, som framgångsrikt arbetar med contentskapande med fokus på B2B. De har båda vunnit Årets Nyhetsrum och kommer under seminariet ge sina bästa tips på hur man tar på sig rollen som företagsjournalist och kommer igång med sitt nyhetsarbete. De kommer även att berätta hur de lyckas engagera sina kollegor att bidra med nyheter samt hur man kan se till att göra arbetet både effektivare och enklare med teman och publiceringskalender.

Caroline Dahl har arbetat på Nordvalls i fyra år och har gått från att ha en digital kanal, en hemsida, till att kommunicera strategiskt via ett nät av olika digitala medier däribland nyhetsrummet på Mynewsdesk. Hennes kommunikationsutmaning ligger i att ständigt vara uppdaterad i vad som händer på företaget, i branschen och på kommunikationsområdet.

Annette Larsson har haft hand om den digitala kommunikationen på Procurator sedan två år tillbaka och ser som sin största utmaning att sprida att Procurator inte bara är ett grossistföretag som erbjuder produkter utan även besitter en mängd kunskap som är värdefull för deras kunder och andra intresserade.

Talare: Caroline Dahl & Annette Larsson 

När: Fredag 8 april 08.30-10.00
Hur: Vi bjuder på frukost från 08:30. Seminariet börjar 09:00 och varar cirka en timme.
Anmälan:Här!
Stanna gärna kvar och mingla efteråt!