Competence Evolution Workshop

1 juni, 2016 - 13:00 - 15:00

Genom vår nya satsning Competence Evolution undersöker vi sätt för att utveckla och hitta nya vägar för kunskapsdelning inom vårt community. Vi tycker det är dags att vi delar och ger tillgång till all den kunskap och kompetens som ni i våra 400 medlemsorganisationer besitter.

Vi startade i februari och har hunnit ha några träffar sen dess, där vi diskuterat och tagit fram fysiska koncept för kunskapsdelning. Vi har även diskuterat den fysiska plattformen som kommer bli vårt nya sätt att dela kunskap på inom communityt!
Den 1 juni har vi en ny träff för er som ännu inte hunnit vara med så ni också får en chans att bidra. Där tar vi allt från början och går igenom vad vi inom communityt menar med kunskapsdelning, vilka behoven är och på vilka sätt vi kan utbyta kunskap.

Ni signar upp er för workshopen >> här.
Och ni signar upp er på projektet >> här.

Har ni några frågor hör ni av er till Pernilla på: pernilla [at] mediaevolution [dot] se

Här läser ni mer om projektet!