Från innovation till ny vana - Move management

31 maj, 2016 - 08:00 - 10:00

Under Skåne Innovation Week vill vi visa dig hur vi ”knäckt koden” för hur vi med liten insats får människor att ta ansvar för sin egen utveckling i vardagen. Med våra digiloga processer hjälper vi dig lägga grunden för en bestående beteendeförändring som du vill göra dvs. hur du kan ta en innovation vidare till att bli en del av en vana.

Hur gör man för att skapa en bestående beteendeförändring i vardagen?
Förändringsinitiativ upplevs ofta som kortsiktiga projekt som sällan leder till långsiktiga resultat - gamla vanor vinner över nya, innovativa initiativ. En anledning är att man ofta missar att trycka på rätt motivationsknappar för att bidra till nya beteenden och tankesätt. Vi hjälper dig att under en och en halv timme lägga grunden för en bestående förändring, oavsett om det gäller din personliga utveckling eller en större förändringsresa i din organisation.
Ta med ett case och du kommer att få stöd i att skapa en verklig beteende-förändring!
Modigt sagt kanske? Vår erfarenhet säger oss att det är möjligt och de resultat vi ser vittnar om att vi längs vägen ”knäckt
koden” för hur vi med liten insats får människor att ta ansvar för sin egen utveckling i vardagen.
Men hur då? Många av svaren finns i våra smarta digiloga processer - där vi kombinerar analoga upplevelser med digitala stöd, som skapar långsiktigt hållbar utveckling.

När: 31 maj kl. 8.00-10.00, (frukostmingel till 8.30)
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6 A, Malmö
Pris: Inträdesfritt men vi tar 200 kr om du är anmäld och inte kommer
Vem: För dig som är intresserad av
bestående förändringar
Anmälan: sker via Eventbrite