HUR DU SKAPAR DINA EGNA FILMER - Mynewsdesk

20 maj, 2016 - 08:30 - 10:00

Under det här frukostseminariet kommer vi att gå igenom tio enkla steg för att filma en intervju med en smartphone. Dagens telefoner håller tillräckligt hög klass för att man ska kunna producera enklare film för webben, bara du använder den rätt. Så ta den här chansen och lär dig grunderna i hur man filmar! Anton Berner och Nils Lindström från Mynewsdesk egna content-avdelning kommer ner till Malmö för att dela med sig av sina bästa knep.

Anton Berner är nyligen hemkommen från Los Angeles. Där har han bland annat arbetat för byrån Hollywood Branded med produktplaceringar och content marketing-kampanjer för amerikanska varumärken. Idag jobbar han som marknadsansvarig för Mynewsdesk Content och ansvarar för att leverera innehåll åt företagets befintliga kunder.
Nils Lindström har länge frilansat som filmare och bland annat jobbat med bioreklam samt spelfilm och var nominerad till bästa film under Stockholms kortfilmsfestival. Idag jobbar han med film på Mynewsdesk Content.

Vi bjuder på frukost från 08.30. Seminariet börjar 09.00 och varar cirka en timme. Stanna gärna kvar och mingla efteråt.

Varmt välkommen!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.

Anmälan sker
 här!