Samtal om kompetensförsörjning, idag och i framtiden.

26 maj, 2016 - 13:00 - 16:00

Media Evolutions community består av mängder av olika kompetenser. Genom våra rundabordssamtal kopplar vi samman några av dem runt ett bord för att generera nya spaningar och lärdomar.

Tillsammans med Arbetsförmedligen bjuder vi in till ett modererat rundabordssamtal, där deltagarna delar sina tankar och erfarenheter om kompetensförsörjning, vilka hinder ni stöter på samt viktiga behov och utmaningar. Tillsammans formar vi idéer till hur utmaningarna kan mötas.

Vi hoppas såklart att just du kan komma. Vi ser fram emot ett riktigt intressant samtal där du möter olika företag och branscher med liknande utmaningar och tillsammans utvecklar nya perspektiv och kunskaper.

När: Torsdagen den 26 maj kl 13-16
Var: Media Evolution City, Stora Varvsgatan 6a
Anmälan: Här!

Välkommen!

/Vännerna på Media Evolution