SHARING CLUB om Competence Evolution

2 juni, 2016 - 12:00 - 13:00

Det finns mycket innehåll och kloka tankar att ta del av i dagens kanaler. Vårt koncept ”Sharing club” är ett koncept att dela med sig av egen eller spanad kunskap under en torsdagslunch - tillsammans.

Denna gång handlar Sharing Club om Media Evolutions satsning, Competence Evolution, där vi undersöker sätt för att utveckla och hitta nya vägar, fysiska som digitala, för kunskapsdelning. Syftet är att skapa plattformar där vi tillsammans kan dela kunskap.

Köp med dig lunch och titta, lyssna och diskutera ihop med ett gäng lunchkompisar. Först till kvarn gäller. Vi har ca 45 sittplatser. Att inta sallad/soppa ur skål är att föredra eftersom Arenans sittmöjligheter inte lämpar sig för bricklunch. Restaurang M.E.C.K erbjuder lämplig take-away-box till dig.

Var: Medieskogen (Arenan)
När: 2/6 kl 12.00-13.00