STORY - Seminarium med Robert Mckee

25 november, 2016 - 09:00 - 27 november, 2016 - 20:00

Amerikanska Robert Mckee är vid 75 års ålder den kanske mest respekterade manusdoktorn i världen. Hans utsålda seminarier hålls annars bara vid ett få tillfällen per år och då främst i världsstäder som London, Los Angeles, New York och Peking.

Nu har medlemmarna på Vy Film sett till att han kommer till Malmö med sitt erkända manusseminarium STORY!

Oavsett om du är manusförfattare, regissör, producent, dramaturg, skådespelare, dataspelsutvecklare, prosaförfattare eller filmare så är detta en ytterst unik möjlighet för dig som arbetar med berättande i Sverige och övriga Norden att under tre intensiva dagar ta del av Robert Mckee's tankar och metoder om berättande, skrivande och skapandet av historier.

Vad: STORY, Tre dagars seminarium om berättande för film och TV
Var: Clarion Hotel & Congress Malmö Live
När: 25 - 27 November 2016

>>Biljetter hittar du här<<