Frukostseminarium om SEO med Mynewsdesk

26 augusti, 2016 - 08:30 - 10:00

Lär dig knepen för att SEO-boosta ditt nyhetsrum. Vad bör du fokusera på?

Att öka sin synlighet på Google handlar egentligen bara om att vara relevant och ge svar på det som folk söker på, men ibland är det lättare sagt än gjort. Under morgonens frukostseminarium kommer du att få konkreta tips hur du kan arbeta med sökmotoroptimering i ditt nyhetsrum. Hur fungerar kunders beteende online? Vilka verktyg kan du använda? Hur optimerar du dina texter och bilder så att de rankas högt på Google?

Maria Eckerwall är en välkänd profil inom SEO och VD på Malmöföretaget Topvisible. Hon har arbetat med Google AdWords och onlinemarknadsföring sedan 2006, med början på Googles huvudkontor i Dublin. Nu kommer hon till oss på Mynewsdesk och delar med sig av sina bästa råd.

Vi bjuder på frukost från 08.30. Seminariet börjar 09.00 och varar cirka en timme. Stanna gärna kvar och mingla efteråt. Varmt välkommen!

Var: Media Evolution City, Utbildningsrummet
När: 26 aug kl 08.30-10.00
Anmälan: Här!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.