HBG talks! Heldag om näringsliv på ett nytt och annorlunda sätt i Helsingborg.

5 oktober, 2016 - 08:00 - 16:30

Den 5 oktober är det dags för Hbg Talks! Hbg Talks är ett evenemang som uppmuntrar till interaktion och dialog. Årets tema är modernt ledarskap tillsammans med digitalisering och kommunikation. Under dagen kommer du att inspireras av talare som bland andra cyberfilosofen Alexander Bard, retorikern Elaine Eksvärd och Anna Dyhre, expert på employer branding. Från varje programpunkt får du med dig insikter, klokskaper och tankar som du direkt kan använda i din vardag. Här snackar vi näringsliv på ett nytt och annorlunda sätt. Vi möts. Vi interagerar. Vi pratar med varandra. På riktigt!

I anslutning till Hbg Talks arrangeras så kallade Side Talks den 5-7 oktober.

Biljetter ordnar du här!