INTERNET I FOKUS 2016

20 oktober, 2016 - 08:00 - 16:30

Välkommen till 11:e upplagan av Internet i fokus! Nu har vi även frukostseminarier och Breakout Sessions att erbjuda under dagen!

En modern webbnärvaro utvecklas kontinuerligt genom ständiga förbättringar och anpassning av strategier. Årets tema handlar om hur dagens konsumtion ständigt ställer nya krav på hur vi kommunicerar och vilka krav detta ställer på kanalval, innehåll, teknik och användbarhet. Under hela 2016 lägger vi mycket fokus på kunden. Hur våra kunder tänker, använder webben & digitala kanaler, upplevelser och hela kundresan.

Internet i fokus är ett av Skånes absolut största och viktigaste återkommande event för dig som arbetar med webben och digitala medier! En heltäckande utbildningsdag med fokus på hur ditt företag kan lyckas på webben.

Dagen är fylld av spännande moment med mängder av nyheter och kreativa tips inom webb och digitala medier. Passa på under dagen att mingla, knyta nya affärskontakter samt besöka våra spännande utställande partners. Vi ger dig det senaste inom trender, tjänster och visioner kring design, sociala nätverk och affärer på webben. Kom och lyssna på experterna som ger dig den bästa överblicken på marknaden!

När: 
20 oktober
Var:
 Quality Hotel View, Hyllie Stationstorg - Malmö
Priser: 
Ordinarie pris: 1295 :-
Nätverkspris:
 895 :- (Rabattkod för Mediaevolutions medlemmar = ME2016 )
Glöm inte att ange din rabattkod!

Biljetter hittar du här!

Vid frågor kring konferensen eller om andra betalningsmöjligheter, var god kontakta oss via e-post: info [at] internetifokus [dot] se eller ring konferensansvarig (David) på 0704-156170. Observera att din anmälan är bindande! Vid förhinder kan du kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega. Varmt välkomna!