Världens Bästa Morgon med Require - Lös rätt problem!

21 oktober, 2016 - 08:00 - 09:30

Vad är det som ska bli bättre och hur mycket bättre ska det bli?
Oavsett om du utvecklar avancerade satellitsystem eller en interaktiv webbplats försöker du lösa ett problem. Det tas fram produkter för att göra världen lite bättre. Iallafall för någon. Men vad är det som ska bli bättre och hur mycket bättre ska det bli? Vi fokuserar ofta på att hitta nya, moderna utvecklingsmetoder som ska lösa alla våra problem. Hört om scrum, agile, kanban, planguage och lean....? Vad hjälper det om vi är hypereffektiva i vårt arbete om vi löser fel problem? Det enda vi gör då är att springa riktigt fort åt fel håll.

Lös rätt problem!
Den här föreläsningen fokuserar på att förstå hur man löser rätt problem, oavsett bransch. Hur fokuserar vi på att förstå vad det är folk vill ha, hur kan göra världen lite bättre för att sedan använda effektiva metoder för att uppnå det? Förstår vi det verkliga problemet kan vi ta fram produkter som uppskattas, produkter som verkligen används och som slår alla konkurrenter.
Detta tar du med dig:
- hur du löser rätt problem
- hur du fokuserar på mätbara mål
- och framförallt, hur du kravställer produkter som folk faktiskt vill ha

Upplägg:
Japp, vi laddar för en grym start på dagen genom Världens Bästa Morgon. Seminariet varar i en timme och börjar klockan 8.30 (frukost serveras från kl 8:00). Det blir en riktigt mysigt, med god frukost, nya tankar, verktyg och möjlighet att träffa ett gäng nya kompisar. Frukost + föreläsning är endast för våra medlemmar.

När: 21/10, Frukost serveras från 08.00
Föreläsning: kl 08.00-09.30 i Multirummet
Var: Media Evolution City
Vad: Världens Bästa Morgon med Require

Anmälan sker här!