Världens Bästa Morgon om "Pushing ideas into practice"

7 oktober, 2016 - 08:00 - 09:30

Jobbar din organisation i rätt hastighet?
I en tid av digital transformation ställs helt nya krav på oss alla. Business as usual är inte ett alternativ om du vill bli en vinnare och lyckas navigera i ett nytt landskap. Men hur gör man då? Kom till ”Världens Bästa Morgon” med Ottoboni för en föreläsning och en inspirerande workshop där vi visar hur du kan lösa utmaningar med hjälp av design, prototyper och tester. För en tidplan att driva ett digitalt projekt kan vara kort, riktigt kort. Fem dagar är nämligen allt som behövs för att punktera eller validera er nästa stora idé.

I din roll som ansvarig för att leda marknads- och/eller digitala-projekt, interna som externa – kommer vi att ge konkreta verktyg med dig hem att använda;
- en process som komprimerar månaders arbete till en vecka.
- en metod som hanterar stora utmaningar på kort tid.
- ett arbetssätt som kalibrerar hastigheten i din organisation.
- ett mind-set för hur du kan bidra till en innovationskultur

Seminariet varar i en timme och börjar klockan 8.30 (frukost serveras från kl 8:00). Ottoboni håller därefter en workshop som ger dig möjligheten att praktisera modellen med omedelbar start på din egna arbetsplats. Begränsat antal platser på workshop. Och frukost + föreläsning är endast för våra medlemmar.

När: 7/10, Frukost serveras från 08.00
Föreläsning: kl 08.00-09.30.
Workshop: 09.30-10.30
Var: Media Evolution City
Vad: Världens Bästa Morgon med Ottoboni
Anmälan här:Världens Bästa Morgon med Ottoboni