Världens Bästa Morgon om utmaningar med digitala kanaler

9 september, 2016 - 08:00 - 09:30

Dagens medielandskap är en rätt komplex sak. Kanaler hit, kanaler dit. Plattformar och verktyg utvecklas i rask takt. Möjligheterna och utmaningarna med alla nya kanaler som ploppar upp ökar. Under månadstema; Challenges with channels kör vi nu en morgon om just detta ämne.

I Media Evolutions community finns det mycket expertiskunskap om både det ena och det andra. Vi tycker att det är dags att ta hjälp av varandras kunskaper ännu mer. Men hur? Genom det självklara, att dela med sig. Vi bjuder nu in er till att vara delaktiga - vi lanserar plattformen thecommunity.se, en kunskapsdelningssajt för alla våra medlemmar, att dela eller ta del av artiklar, blogginlägg, cases, poddar, intervjuer och massa mer gott innehåll.

Välkommen att starta morgonen på Media Evolution City - vi bjuder på frukost där du får möjlighet att möta nya och gamla vänner ur communityt. Du får under en timme därefter insyn i hur utmaningar och möjligheter med olika kanaler kan bemötas och så får du höra mer om vad både poddar och VR kan göra för din verksamhet.

Experter inom olika kanaler är inbjudna för att dela med sig av sin kunskap:

- Natalia Brynte från Futency startar upp med en spaning om nya kanaler, vad man ska tänka på när man bygger en ny digital kanal.

- Alexandra Bylund & Anni Tjebbes från PR with an Edge leder oss in på kanalen som under det senaste året fått oss att sitta i timmar för att lyssna på inspirerande personer. Ja ni vet vad vi pratar om, poddar såklart. Alexandra berättar hur podvärlden är uppbyggd och hur du kan komma igång själv.

- Marcus Olsson från Technium tar vidare och pratar om det absolut hetaste inom våra digitala kanaler, just nu. VR. Hur kan du använda dig av VR som verktyg och hur kan en affärsmodell för VR se ut?

Vad:
 Världens Bästa Morgon
Om:
 Utmaningar med digitala kanaler
Var: 
Media Evolution City
När: 
Fredag 9/9, kl 08.00-09.30. Frukost serveras kl 08.00 och då kan du även testa på VR.

Biljetter hittar du här!

Morgonen är enbart för medlemmar i Media Evolution.
Världens Bästa Morgon samfinansieras av projektet Competence Evolution av Tillväxtverket, Region Skåne och Media Evolution Community.