Frukostseminarium med Nord & Francke om digitala kanaler

7 oktober, 2016 - 08:30 - 10:00

Dagens medielandskap är en komplex sak och det kan ofta kännas svårt att hålla jämn takt med alla förändringar. Vilka kanaler ska man satsa på och hur väljer man rätt innehåll?

Låt dig inspireras av hur kulturjournalisterna Nord & Francke har lyckats ställa om från det traditionella journalistarbetet till att bli digitala. De kommer berätta hur de rent innehållsmässigt arbetar med olika kanaler och vilka svårigheter och möjligheter detta innebär. Och hur kommer medialandskapet att se ut framöver?
Nord & Francke är journalistduon som arbetar på Sydsvenskan. De skriver inte bara i tidningen regelbundet utan har även en egen podcast, en blogg, finns på Twitter samt på Instagram. De skriver om populärkultur, läppstift, livet och döden.
Vi bjuder på frukost från 08.30. Seminariet börjar 09.00 och varar cirka en timme. Stanna gärna kvar och mingla efteråt.

Varmt välkommen!

Seminariet är kostnadsfritt och anmälan är bindande.

Registrera dig här!