Kvällsföreläsning om kommunikation, medarbetarskap och arbetsglädje på Malmö Live.

10 oktober, 2016 - 18:00 - 20:00

I samarbete med våra medlemmar PS Communcation och Chefsnätverket Close bjuder vi in dig till en kvällsföreläsning med inspiratören Christina Stielli - Utnämnd till årets kvinnliga talare både 2014 och 2015!

JA TILL ARBETSGLÄDJE!
Medarbetarna är ditt företags viktigaste konkurrensmedel. Om inte dina medarbetare mår bra, mår heller inte företaget bra. Men vem har egentligen ansvaret för att vi ska uppnå trivsel och arbetsglädje? Hur kan vi bäst se till att det blir kul på arbetsplatsen, och varför är det så viktigt med glädje på jobbet?

Christina Stielli diskuterar spännande frågor på ett underhållande sätt och ger målande exempel på hur din arbetsplats kan skadas av gnäll. Hon betonar ditt eget ansvar i dina relationer till kollegor, kunder och uppdragsgivare. Du har själv en del i att skapa glädjen som förgyller ditt vardagliga arbete.

Om kvällens föreläsare:
Christina Stielli är en raket på föreläsarhimlen. Efter att hon blivit utnämnd till Årets kvinnliga talare både 2014 och 2015 har fler och fler fått upp ögonen för Christinas motivationsskapande och underhållande föreläsningar.

Anmäl dig själv, vänner och kollegor till Josefine på PS Communication.
josefin [dot] pagard [at] ps-communication [dot] se
Senast den 5 oktober vill vi ha din anmälan.

Praktikaliter:
När: Måndag 10 oktober
Hur: Mingel från 18.00, föreläsning 19.00
Intag: Mat & dryck köper du i baren
Var: Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 4, Malmö